Kopijservice

Kopijservice online

Kant-en-klare content voor bewonersblad, (digitale) nieuwsbrief, website en social media van woningcorporaties

Zoeken in artikelen

Artikelen

Op 11 februari 2021 vindt de Europese 112-dag plaats. Een mooie aanleiding om op een rijtje te zetten waarvoor het alarmnummer 112 is bedoeld.

Langer geboorteverlof betekent tijdelijk een lager loon. Maar de vaste lasten, zoals de huur, lopen gewoon door. Praat over schulden en zoek hulp. Een handige, nieuwe online tool voor ouders met minderjarige kinderen: waar hebben zij financieel recht op?

De conclusies van een onderzoek van Aedes en een aantal ministeries. Binnen vijf jaar is er onvoldoende geld om genoeg sociale woningen te bouwen. Met een oproep aan de lezer om in maart te stemmen op een partij die de verhuurdersheffing wil afschaffen.

Een aantal milieuvriendelijke tips om groen uitgeslagen tegels rond het huis er weer als nieuw uit te laten zien.

Minder geld uitgeven, niet meer rood staan en meer sparen. Ieder jaar staan deze in de top 10 van goede voornemens. De 'Jaarplanner e-mailcoaching' van het Nibud maakt het makkelijker om deze voornemens vol te houden.

Het kopen van spullen is meestal niet goed voor de aarde. Daarom voor Sint en Kerst een aantal tips om het anders te doen.

Door de corona-maatregelen vanaf maart 2020 zijn veel mensen financieel in de problemen geraakt. De overheid heeft daarom een aantal regelingen in het leven geroepen. Voor ondernemers, zzp'ers én werknemers.

De ambities van de Nederlandse corporaties zijn samengebracht in de 'Aedes-agenda 2020-2023'. Hierin staan de doelen en de plannen van de corporatiesector. Dit artikel belicht de prioriteiten.

Ook voor verhuizen geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. In dit artikel een checklist voor een soepele verhuizing.

Een opgeruimd huis is één. Zorgen dat het opgeruimd blijft is een ander verhaal. Een aantal tips.

Page 1 of 10First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen