Kopijservice

Kopijservice Online geeft inhoud aan uw bewonersblad

Zoeken in artikelen

Artikelen

Op woonkosten kan je maar heel beperkt bezuinigen. Dus wie niet zo’n grote beurs heeft, zal dat op andere manieren moeten doen. Dat kan bijvoorbeeld door elektronica tweedehands te kopen, in plaats van nieuw. Ga dan wel voor refurbished. 

Nederland is een land van water, dat voor een groot deel lager dan de zeespiegel ligt. Dijken beschermen ons tegen overstromingen. Maar het kan een keer misgaan. Zoals in augustus 2003 in Wilnis, in de provincie Utrecht. Staat ú onder water, als bij u in de buurt een dijk doorbreekt?

Bent u wel eens overvallen door bijvoorbeeld het kappen van bomen in uw straat? Of een evenement bij u in de buurt? Via de website overuwbuurt.overheid.nl bent u altijd op de hoogte.

Heeft u in de periode 2014 tot april 2016 een inkomensafhankelijke huurverhoging betaald, de zogenaamde Gluurverhoging? Dan kunt u schadevergoeding eisen bij de Belastingdienst.

In de jaarafrekening van uw energieleverancier kunnen fouten staan. Controleer die dus altijd goed! Het controleren van uw jaarafrekening duurt ongeveer 10 minuten.

Afgelopen zomer is goed duidelijk geworden dat we ons moeten voorbereiden op steeds langere periodes van droogte. En tegelijkertijd op periodes waarin het juist extreem veel regent in korte tijd. Hoe pas je daar je tuin op aan?

Brand in huis kan iedereen overkomen, ook u. Jaarlijks krijgt de brandweer duizenden meldingen van brand in een woning. Gelukkig kunt u zelf veel doen om uw huis brandveiliger te maken. Een aantal praktische tips.

Bent u door omstandigheden de grip op uw financiën kwijtgeraakt? Denk dan eens aan een budgetcoach. Hij of zij ondersteunt u bij het op orde houden van uw geldzaken. Een budgetcoach helpt mensen bij het voorkomen van ergere problemen, zoals schulden.

Volgens het Longfonds hebben in Nederland 1,2 miljoen mensen een longziekte. Zij merken het als eersten als de luchtkwaliteit binnen ongezond is. Maar ook als u gezonde longen heeft, is vieze lucht ongezond. Fijnstof is een belangrijke boosdoener.

Er is geen probleem zo klein of er is wel een creatieve oplossing voor. We zetten er 13 voor u op een rijtje.

Page 1 of 10First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen