Kopijservice

Kopijservice Online geeft inhoud aan uw bewonersblad

Zoeken in artikelen

Artikelen

Het is weer bijna tijd om de barbecue van de spreekwoordelijke zolder te halen. Als u onderstaande tips van de brandweer opvolgt, blijft het gezellig.

Leer je buren kennen, is de tip van veel buurtbemiddelaars. Als je weet dat je buurman in de nachtdienst werkt, ervaar je nachtelijk gestommel op de trap veel minder snel als overlast. Gaat het toch mis tussen buren, dan biedt buurtbemiddeling wellicht uitkomst. 

Eind april hebben al onze huurders een brief van ons ontvangen. Hierin staat wat u aan huur gaat betalen vanaf 1 juli. In dit artikel leest u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Sinds januari 2015 is er een vernieuwd energielabel. Voortaan bepaalt de zogeheten Energie-Index de energieprestatie van uw woning. Deze energieprestatie telt mee in het puntenaantal van zelfstandige huurwoningen. En beïnvloedt dus ook de huurprijs. Hoe zit het precies?

Op sommige plekken in Nederland wordt steeds vaker rattenoverlast gemeld. Hoe herken je dat je een rat in huis hebt? En hoe houd je deze onwelkome gast op afstand?

Op zaterdag 13 juni 2015 vindt de tiende editie plaats van de Dag van de Bouw. In de loop der jaren is de Dag van de Bouw uitgegroeid tot een groot en bekend evenement. Op honderden locaties door het hele land zijn bezoekers welkom om te kijken wat er achter al die bouwhekken gebeurt.

Elk jaar lopen ongeveer 700.000 Nederlanders een voedselinfectie op. Dat zijn bijna 2.000 gevallen per dag! Veel van die voedselinfecties lopen mensen op in hun eigen keuken. Vandaar de nieuwe campagne van de overheid: ‘Ziekmakers zie je niet’. 

De cijfers over 2013 liegen er niet om: er waren ruim 36.000 branden en er is bijna 650.000 keer ingebroken in Nederland. Dat is op zich al ontzettend naar. Nog vervelender wordt het als er geen (goede) verzekering is. 

Er zijn ontelbare apps voor uw smartphone of tablet. Aan de meeste zult u geen behoefte hebben. Maar er zijn er een aantal die we u niet willen onthouden. Omdat ze nuttig zijn, of gewoon heel erg handig.

Na de spaarlamp, is ook de ledlamp doorontwikkeld tot een volwaardig alternatief voor de gloeilamp. En halogeen? Dat kan de deur uit; ledlampen zijn altijd zuiniger.

Page 10 of 10First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen