Kopijservice

Kopijservice Online geeft inhoud aan uw bewonersblad

Zoeken in artikelen

Artikelen

Willen ouderen actief deel blijven uitmaken van de samenleving, dan is veiligheid een voorwaarde. In dit artikel een aantal tips van www.politiekeurmerk.nl om de eigen veiligheid aan de deur en op straat te vergroten.

Veel huizen, oud en nieuw, hebben last van schimmel. Wat is schimmel eigenlijk? Hoe kom je eraan? En belangrijker: hoe kom je er vanaf?

In de wet is een aantal zaken vastgelegd rond het onderhoud van huurwoningen. De verhuurder moet het meeste uitvoeren, maar huurders hebben ook hun plichten. We zetten een aantal onderhoudswerkzaamheden op een rijtje, waarvoor u als huurder zelf verantwoordelijk bent.

De herfst is hét seizoen voor frisse boswandelingen om daarna gezellig bij de kachel aan het knutselen te gaan. Het bos vormt een schatkamer vol prachtige vormen die zomaar voor het oprapen liggen: herfstbladeren, takjes, beukennootjes, kastanjes, dennenappels, eikeltjes ... 

Als de temperatuur daalt, is het tijd om uw tuin winterklaar te maken. Wat doe je met afgevallen bladeren, hoe zit het ook alweer met snoeien en kan het gazon met rust worden gelaten?

Groene stroom is steeds harder nodig. Gelukkig komt er ook steeds meer aanbod. Maar hoe groen is groene stroom eigenlijk? Niet elke groene stroomleverancier blijkt even duurzaam als de andere.

Het is weer bijna tijd om de barbecue van de spreekwoordelijke zolder te halen. Als u onderstaande tips van de brandweer opvolgt, blijft het gezellig.

Leer je buren kennen, is de tip van veel buurtbemiddelaars. Als je weet dat je buurman in de nachtdienst werkt, ervaar je nachtelijk gestommel op de trap veel minder snel als overlast. Gaat het toch mis tussen buren, dan biedt buurtbemiddeling wellicht uitkomst. 

Eind april hebben al onze huurders een brief van ons ontvangen. Hierin staat wat u aan huur gaat betalen vanaf 1 juli. In dit artikel leest u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Sinds januari 2015 is er een vernieuwd energielabel. Voortaan bepaalt de zogeheten Energie-Index de energieprestatie van uw woning. Deze energieprestatie telt mee in het puntenaantal van zelfstandige huurwoningen. En beïnvloedt dus ook de huurprijs. Hoe zit het precies?

Page 10 of 10First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen