Kopijservice

Kopijservice Online geeft inhoud aan uw bewonersblad

Zoeken in artikelen

Artikelen

Elk jaar lopen ongeveer 700.000 Nederlanders een voedselinfectie op. Dat zijn bijna 2.000 gevallen per dag! Veel van die voedselinfecties lopen mensen op in hun eigen keuken. Vandaar de nieuwe campagne van de overheid: ‘Ziekmakers zie je niet’. 

De cijfers over 2013 liegen er niet om: er waren ruim 36.000 branden en er is bijna 650.000 keer ingebroken in Nederland. Dat is op zich al ontzettend naar. Nog vervelender wordt het als er geen (goede) verzekering is. 

Er zijn ontelbare apps voor uw smartphone of tablet. Aan de meeste zult u geen behoefte hebben. Maar er zijn er een aantal die we u niet willen onthouden. Omdat ze nuttig zijn, of gewoon heel erg handig.

Na de spaarlamp, is ook de ledlamp doorontwikkeld tot een volwaardig alternatief voor de gloeilamp. En halogeen? Dat kan de deur uit; ledlampen zijn altijd zuiniger.

Denkt u er wel eens over om naar een ander energiebedrijf over te stappen? Het zou u wel eens meer dan 300 euro per jaar kunnen opleveren. Wat is wijsheid?

Heeft u enig idee wat u met oude bakolie moet doen? Of met medicijnen en injectienaalden die u niet meer gebruikt? We zetten voor u op een rijtje hoe u met verschillende soorten afval moet omgaan.

Besparen is soms makkelijker dan u denkt. Met dank aan internet en sociale media. Verschillende websites helpen u bij het vinden van goedkope en gratis spullen, diensten en uitjes. 

Op 1 januari 2015 wordt de nieuwe Huisvestingswet 2014 van kracht. Deze vervangt de Huisvestingswet uit 1993. Wat staat er in de nieuwe wet?

Tussen 4 juni en 9 juli 2014 vonden de verhoren van de zogeheten parlementaire enquête Woningcorporaties plaats. Een speciale parlementaire commissie voert deze enquête uit. De opdracht aan deze commissie: onderzoek de opzet en het functioneren van woningcorporaties. 

Veel mensen zijn er de afgelopen tijd op inkomen op achteruitgegaan. Om het huishoudboekje in balans te houden, is besparen noodzakelijk. We geven een aantal tips.

Page 10 of 10First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen