Kopijservice

Kopijservice online

Kant-en-klare content voor bewonersblad, (digitale) nieuwsbrief, website en social media van woningcorporaties

Zoeken in artikelen

Artikelen

De geschiedenis van de volkshuisvesting in Nederland begint in de negentiende eeuw. Dan krijgt men oog voor de ellendige woonomstandigheden van arbeiders. In de tijd erna verandert er veel: eind 2015 telt Nederland 381 woningcorporaties met een kleine 2,5 miljoen woningen. De Canon volkshuisvesting ...

Als buiten de natuur ontwaakt, willen veel mensen de lente ook in huis halen. Met een mooie tak vol ontluikende bloesem bijvoorbeeld of een frisse bos bloemen. Maar wat kun je nog meer doen voor dat lentegevoel in huis?

Heeft iemand als kind niet van zijn ouders geleerd hoe het met geld moet omgaan? Dan is de kans groter dat hij als volwassene betalingsproblemen en ‑achterstanden heeft. Hoe kunnen ouders hun kinderen het beste financieel opvoeden?

95 procent van de Nederlanders gedraagt zich wel eens onbewust asociaal. Dan zijn we zo druk bezig met onszelf, dat we niet meer merken dat anderen zich storen aan ons gedrag. Terwijl een beetje rekening houden met elkaar het leven voor iedereen prettiger maakt.   

Spaarzaam leven gaat vaak hand in hand met duurzaamheid. We zetten een aantal duurzame tips op een rijtje om op geld te besparen. Iets is duurzaam als het de toekomst van mens, milieu en economie niet in gevaar brengt.

Namens huurders van sociale huurwoningen start de Woonbond een collectieve actie tegen de Belastingdienst en verhuurderskoepels Aedes, IVBN en Vastgoed Belang. Het doel van deze actie is om inkomensafhankelijke huurverhogingen terug te draaien. 

De geschiedenis van de volkshuisvesting in Nederland begint in de negentiende eeuw. Dan krijgt men oog voor de ellendige woonomstandigheden van arbeiders. In de tijd erna verandert er veel: eind 2015 telt Nederland 381 woningcorporaties met een kleine 2,5 miljoen woningen. De Canon volkshuisvesting ...

De kerstperiode is dé tijd van het jaar om tijd te nemen voor een ander. Samen koken, samen eropuit, of gewoon samen thuis de tijd doorbrengen. Wie niemand heeft om de kerst mee door te brengen, voelt zich vaak niet prettig. Maar ook voor wie alleen is, kan kerst heel leuk zijn. 

Volgens VeiligheidNL kwamen in 2014 maar liefst 17.900 kinderen op de eerste hulp terecht. 4.500 van deze kinderen was één jaar oud en 5.000 van hen was twee jaar oud. Hoe voorkomt u dat uw kind gewond raakt in en om huis?

wat als u een extra hoge waterrekening heeft en als blijkt dat dat door een lekkage komt in de waterleiding onder de vloer? Moet u dat zelf betalen of uw verhuurder? Wie is voor welke schade verantwoordelijk?

Page 10 of 10First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen