Kopijservice

Kopijservice online

Kant-en-klare content voor bewonersblad, (digitale) nieuwsbrief, website en social media van woningcorporaties

Zoeken in artikelen

Artikelen

Drie korte berichtjes: 'Goed met geld'-test Veranderen kost tijd Schulden aflossen in 6 stappen.  

Tot diep in hun onderbewuste worden supermarktklanten verleid om te kopen. Weten hoe supermarkten dit doen, is daar een sterk wapen tegen.

Door de corona-crisis werken of zitten veel mensen noodgedwongen thuis. Dat vergroot de kans op burenoverlast. Wat doe je ertegen?

Hoe ouder we worden, hoe groter de kans dat we vallen. Hoe komt dat eigenlijk? En hoe verklein je de kans op vallen?

Op de jaarafrekening van het waterbedrijf staat het waterverbruik over het afgelopen jaar. Maar is dat veel of weinig? En hoe kun je op water besparen?

Voor mooie kastelen hoef je niet helemaal naar Frankrijk of Duitsland. Ook Nederland telt tientallen pareltjes, die een bezoek meer dan waard zijn.

Maak zelf een geurbom met een sinaasappel en kruidnagels; houd vliegen buiten de deur met keukengeurtjes;  droogbloemen zijn weer helemaal hip.

Voor veel mensen is het bijhouden van een huishoudboekje net te veel moeite. Maar in een aantal situaties is het toch echt de hoogste tijd om daarmee te beginnen.

Door alle maatregelen rondom corona zien veel mensen hun inkomen dalen. Het Nibud heeft daarom een speciale krant uitgegeven. Consumenten lezen hierin hoe ze financieel overzicht houden. En hoe ze het beste kunnen omgaan met geldstress.

Voor de meeste kinderen is verhuizen een ingrijpende gebeurtenissen. Hoe zorg je ervoor dat zij een verhuizing zo goed mogelijk doorkomen?

Page 2 of 10First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen