Kopijservice

Kopijservice online

Kant-en-klare content voor bewonersblad, (digitale) nieuwsbrief, website en social media van woningcorporaties

Zoeken in artikelen

Artikelen

Van 23 t/m 27 maart vindt de tiende Week van het geld plaats. Op duizenden scholen praten leerlingen over omgaan met geld. In dit artikel ook tips. En een tabel van het Nibud met een advies over de hoogte van zakgeld.

Er zijn strengere regels voor stikstof. Daardoor zijn veel bouwprojecten stil komen te liggen. Wat is er precies aan de hand?

Het voorjaar is een goede tijd voor een aantal klusjes in huis. In dit artikel tips voor het schoonmaken van de koel- en vrieskast, wasmachine, wasdroger en afzuigkap.

Er worden steeds minder huurders van corporaties uit hun woning gezet. Een artikel over wat corporaties doen om huisuitzettingen te voorkomen.  

Drie korte berichtjes: Is uw reservepotje groot genoeg? Pas op voor buitenlandse telefoontjes Is beschimmeld eten gevaarlijk?

Steeds meer ouderen maken gebruik van internet. En steeds vaker zijn zij doelwit van oplichters. Wat valt daar tegen te doen? Een paar adviezen. (De afbeelding download je door met je rechtermuisknop op de bestandsnaam te klikken en te kiezen voor 'Link opslaan als...'.) 

Voor iedere 65-plusser die zelf geen rookmelder kan plaatsen, heeft de Nederlandse Brandwonden Stichting het Rookmelderteam in het leven geroepen. (De afbeelding download je door met je rechtermuisknop op de bestandsnaam te klikken en te kiezen voor 'Link opslaan als...'.)    

De stekkerproef, moeiteloos behang verwijderen en wat te doen als de rookmelder piept? (De afbeeldingen download je door met je rechtermuisknop op de bestandsnaam te klikken en te kiezen voor 'Link opslaan als...'.) 

Een duurzame tip voor duurzame cadeaus: geef eens een ervaring in plaats van spullen. (De afbeelding Algemeen-034.jpg download je door met je rechtermuisknop op de bestandsnaam te klikken en te kiezen voor 'Link opslaan als...'.)  

Er is geen probleem zo klein of er is wel een creatieve oplossing voor. 12 tips die het leven makkelijker maken.

Page 3 of 10First   Previous   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen