Kopijservice

Kopijservice Online geeft inhoud aan uw bewonersblad

Zoeken in artikelen

Artikelen

De lente staat weer voor de deur: tijd voor de grote schoonmaak! Ziet u hier tegenop? Helemaal niet nodig. Met deze tips bent u in een dag klaar.

Heeft u een elektrisch apparaat dat u niet meer gebruikt? Of een kapotte energiezuinige lamp? Die hebben nog altijd waarde. Door ze te repareren, verkopen, weg te geven of in te leveren voor recycling. De nieuwe websites watismijnapparaatwaard.nl en watismijnlampwaard.nl helpen u om goede keuzes te ...

Hoe regelden Nederlanders vroeger hun geldzaken? Op 29 maart 2018 start de zesdelige televisieserie ‘Het kasboekje van Nederland’. De serie laat persoonlijke en herkenbare verhalen uit alle delen van het land zien en geeft een verrassend beeld van hoe Nederlanders nu én vroeger me...

Kent u dat, van die zwarte vlekken op de muren in badkamer en keuken? Dat is schimmel. Met een paar simpele tips kunt u schimmel voorkomen.

Als huurder zijn er veel vragen waar u graag een antwoord op heeft. Wij zetten een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje. 

Ruim de helft van de koolmonoxidemelders voldoet niet aan de veiligheidseisen. Zorg daarom voor een melder die voldoet aan de EN 50291-norm.

Wassen op lagere temperaturen is door steeds betere wasmiddelen al lange tijd gangbaar. Maar er zijn meer keuzes te maken als u een was draait. Hoe wast u zo milieuvriendelijk mogelijk?

Heeft u een mobiel-telefoonabonnement voor een bepaalde periode? Dan kunt u dit na de eerste contractperiode opzeggen. Volgens de wet mag uw provider het contract niet zomaar zonder iets te laten weten verlengen. Met welke opzegtermijn moet u rekening houden?

Tussen de 350 en 550 duizend Nederlanders hebben schulden waardoor ze in de problemen zijn geraakt. Actiegroep Schuldvrij is van mening dat de bureaucratie rondom de schuldhulpverlening groot is, waardoor mensen met schulden niet worden geholpen.

Als u een artikel koopt, heeft u altijd een wettelijke garantie. Wat betekent dat eigenlijk in de praktijk? Wij zetten een aantal veelgestelde vragen op een rij.

Page 4 of 10First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen