Kopijservice

Kopijservice online

Kant-en-klare content voor bewonersblad, (digitale) nieuwsbrief, website en social media van woningcorporaties

Zoeken in artikelen

Artikelen

Er is geen probleem zo klein of er is wel een creatieve oplossing voor. We zetten er 11 voor u op een rijtje.

De Verenigde Naties heeft een lijst opgesteld met 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Een van die doelen is het beperken van de hoeveelheid afval. Hoe kunt u uw steentje aan een schonere wereld? We geven 5 tips.

De lente staat weer voor de deur: tijd voor de grote schoonmaak! Ziet u hier tegenop? Helemaal niet nodig. Met deze tips bent u in een dag klaar.

Heeft u een elektrisch apparaat dat u niet meer gebruikt? Of een kapotte energiezuinige lamp? Die hebben nog altijd waarde. Door ze te repareren, verkopen, weg te geven of in te leveren voor recycling. De nieuwe websites watismijnapparaatwaard.nl en watismijnlampwaard.nl helpen u om goede keuzes te ...

Hoe regelden Nederlanders vroeger hun geldzaken? Op 29 maart 2018 start de zesdelige televisieserie ‘Het kasboekje van Nederland’. De serie laat persoonlijke en herkenbare verhalen uit alle delen van het land zien en geeft een verrassend beeld van hoe Nederlanders nu én vroeger me...

Kent u dat, van die zwarte vlekken op de muren in badkamer en keuken? Dat is schimmel. Met een paar simpele tips kunt u schimmel voorkomen.

Als huurder zijn er veel vragen waar u graag een antwoord op heeft. Wij zetten een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje. 

Ruim de helft van de koolmonoxidemelders voldoet niet aan de veiligheidseisen. Zorg daarom voor een melder die voldoet aan de EN 50291-norm.

Wassen op lagere temperaturen is door steeds betere wasmiddelen al lange tijd gangbaar. Maar er zijn meer keuzes te maken als u een was draait. Hoe wast u zo milieuvriendelijk mogelijk?

Heeft u een mobiel-telefoonabonnement voor een bepaalde periode? Dan kunt u dit na de eerste contractperiode opzeggen. Volgens de wet mag uw provider het contract niet zomaar zonder iets te laten weten verlengen. Met welke opzegtermijn moet u rekening houden?

Page 5 of 10First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen