Kopijservice

Kopijservice Online geeft inhoud aan uw bewonersblad

Zoeken in artikelen

Artikelen

95 procent van de Nederlanders gedraagt zich wel eens onbewust asociaal. Dan zijn we zo druk bezig met onszelf, dat we niet meer merken dat anderen zich storen aan ons gedrag. Terwijl een beetje rekening houden met elkaar het leven voor iedereen prettiger maakt.   

Spaarzaam leven gaat vaak hand in hand met duurzaamheid. We zetten een aantal duurzame tips op een rijtje om op geld te besparen. Iets is duurzaam als het de toekomst van mens, milieu en economie niet in gevaar brengt.

Namens huurders van sociale huurwoningen start de Woonbond een collectieve actie tegen de Belastingdienst en verhuurderskoepels Aedes, IVBN en Vastgoed Belang. Het doel van deze actie is om inkomensafhankelijke huurverhogingen terug te draaien. 

De geschiedenis van de volkshuisvesting in Nederland begint in de negentiende eeuw. Dan krijgt men oog voor de ellendige woonomstandigheden van arbeiders. In de tijd erna verandert er veel: eind 2015 telt Nederland 381 woningcorporaties met een kleine 2,5 miljoen woningen. De Canon volkshuisvesting ...

De kerstperiode is dé tijd van het jaar om tijd te nemen voor een ander. Samen koken, samen eropuit, of gewoon samen thuis de tijd doorbrengen. Wie niemand heeft om de kerst mee door te brengen, voelt zich vaak niet prettig. Maar ook voor wie alleen is, kan kerst heel leuk zijn. 

Volgens VeiligheidNL kwamen in 2014 maar liefst 17.900 kinderen op de eerste hulp terecht. 4.500 van deze kinderen was één jaar oud en 5.000 van hen was twee jaar oud. Hoe voorkomt u dat uw kind gewond raakt in en om huis?

wat als u een extra hoge waterrekening heeft en als blijkt dat dat door een lekkage komt in de waterleiding onder de vloer? Moet u dat zelf betalen of uw verhuurder? Wie is voor welke schade verantwoordelijk?

Hebben uw buren bomen in hun tuin staan waarvan de takken over de schutting hangen? En heeft u daar last van? Dan kunt u daar wat aan doen. 

De meeste mensen betalen keurig op tijd hun huur. Maar soms lukt het niet. Omdat zij hun baan hebben verloren bijvoorbeeld, of omdat ze onverwacht hoge kosten hebben. Kunt u de huur niet (op tijd) betalen? 

De Canon volkshuisvesting geeft in 25 vensters een interessant een beknopt overzicht van deze ontwikkeling. De eerste vijf gaan over de jaren 1852 tot en met 1904.

Page 6 of 10First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen