Kopijservice

Kopijservice online

Kant-en-klare content voor bewonersblad, (digitale) nieuwsbrief, website en social media van woningcorporaties

Zoeken in artikelen

Artikelen

Tussen de 350 en 550 duizend Nederlanders hebben schulden waardoor ze in de problemen zijn geraakt. Actiegroep Schuldvrij is van mening dat de bureaucratie rondom de schuldhulpverlening groot is, waardoor mensen met schulden niet worden geholpen.

Als u een artikel koopt, heeft u altijd een wettelijke garantie. Wat betekent dat eigenlijk in de praktijk? Wij zetten een aantal veelgestelde vragen op een rij.

Op 1 juli 2017 is de Wet aanpak woonoverlast in werking getreden. Deze wet geeft gemeenten meer mogelijkheden om woonoverlast aan te pakken. Zo kan de burgemeester bijvoorbeeld eisen dat een agressieve hond moet worden gemuilkorfd.

De geschiedenis van de volkshuisvesting in Nederland begint in de negentiende eeuw. Dan krijgt men oog voor de ellendige woonomstandigheden van arbeiders. De Canon volkshuisvesting geeft in 25 vensters een interessant en beknopt overzicht van deze ontwikkeling. Het vijfde en laatste deel gaat over d...

Als een familielid of vriend u vraagt om hem of haar geld te lenen, is het fijn om te kunnen helpen. Maar bedenk wel dat dat voor veel narigheid kan zorgen. Zet daarom eerst alle voor- en nadelen op een rijtje. 

Nu er overal slimme meters worden geplaatst, wordt duidelijk dat honderdduizenden woningen in Nederland te kampen hebben met gaslekkage. Hoe houdt u het veilig?

Vocht, schoonmaakmiddelen, huidschilfers, fijnstof, schimmels en soms ook nog eens sigarettenrook: vaak is de lucht buiten frisser dan binnen. Wat doe je eraan?

Het toilet schoonmaken met chloor? Chloor ontsmet wel, maar maakt niet schoon. Ook ontkalkt het niet. Een sopje met soda maakt wél schoon. Bovendien ontvet het. Met een scheutje schoonmaakazijn ontkalkt het bovendien. Zelfgemaakte middeltjes zijn een stuk goedkoper en veel minder schadelijk v...

Handigheidjes maken het leven net iets makkelijker. We zetten er een aantal voor u op een rijtje. 

De geschiedenis van de volkshuisvesting in Nederland begint in de negentiende eeuw. Dan krijgt men oog voor de ellendige woonomstandigheden van arbeiders. In de tijd erna verandert er veel: eind 2015 telt Nederland 381 woningcorporaties met een kleine 2,5 miljoen woningen. De Canon volkshuisvesting ...

Page 6 of 10First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen