Kopijservice

Kopijservice online

Kant-en-klare content voor bewonersblad, (digitale) nieuwsbrief, website en social media van woningcorporaties

Zoeken in artikelen

Artikelen

Volgens het Longfonds hebben in Nederland 1,2 miljoen mensen een longziekte. Zij merken het als eersten als de luchtkwaliteit binnen ongezond is. Maar ook als u gezonde longen heeft, is vieze lucht ongezond. Fijnstof is een belangrijke boosdoener.

Er is geen probleem zo klein of er is wel een creatieve oplossing voor. We zetten er 13 voor u op een rijtje.

Budgetteren is een goede manier om uw uitgaven onder controle te houden. Klinkt simpel, maar toch hebben veel mensen er moeite mee. Hoe komt dat? En hoe maakt u het zichzelf gemakkelijk?  

Genieten van kunst en cultuur of lekker uitwaaien aan het strand. Door heel Nederland is er in de herfst van alles te beleven. Ook gratis. We zetten een aantal gratis uitjes voor u op een rijtje.

Willen uw kinderen nooit groente eten? Laat ze hun eigen eten verbouwen, met een Makkelijke Moestuin. Reken maar dat ze trots zijn als ze hun eigen groente hebben geoogst. Die willen ze graag eten. 

Toegegeven, een betegelde tuin is makkelijk te onderhouden. Maar zo’n tuin neemt nauwelijks regenwater op. Terwijl het steeds vaker méér regent in korte tijd. Daarom een aantal tips voor een tuin die plensbuien beter kan verwerken.

Een zuinig huis begint met zuinige apparatuur. Nieuwe koelkasten, vriesapparatuur en wasdrogers zijn veel energiezuiniger dan oude. Koopt u een nieuw apparaat? Dan heeft dat vaak verplicht een energielabel. Hierdoor ziet u direct of het energiezuinig is.

Elk jaar worden de huren verhoogd. Hier zijn strenge regels voor vanuit de overheid. In dit artikel vindt u de situaties waarbij u bezwaar kunt maken tegen de huurverhoging.

Er is geen probleem zo klein of er is wel een creatieve oplossing voor. We zetten er 11 voor u op een rijtje.

De Verenigde Naties heeft een lijst opgesteld met 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Een van die doelen is het beperken van de hoeveelheid afval. Hoe kunt u uw steentje aan een schonere wereld? We geven 5 tips.

Page 6 of 10First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen