Kopijservice

Kopijservice online

Kant-en-klare content voor bewonersblad, (digitale) nieuwsbrief, website en social media van woningcorporaties

Zoeken in artikelen

Artikelen

Kent u dat, van die zwarte vlekken op de muren in badkamer en keuken? Dat is schimmel. Met een paar simpele tips kunt u schimmel voorkomen.

Als huurder zijn er veel vragen waar u graag een antwoord op heeft. Wij zetten een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje. 

Ruim de helft van de koolmonoxidemelders voldoet niet aan de veiligheidseisen. Zorg daarom voor een melder die voldoet aan de EN 50291-norm.

Wassen op lagere temperaturen is door steeds betere wasmiddelen al lange tijd gangbaar. Maar er zijn meer keuzes te maken als u een was draait. Hoe wast u zo milieuvriendelijk mogelijk?

Heeft u een mobiel-telefoonabonnement voor een bepaalde periode? Dan kunt u dit na de eerste contractperiode opzeggen. Volgens de wet mag uw provider het contract niet zomaar zonder iets te laten weten verlengen. Met welke opzegtermijn moet u rekening houden?

Tussen de 350 en 550 duizend Nederlanders hebben schulden waardoor ze in de problemen zijn geraakt. Actiegroep Schuldvrij is van mening dat de bureaucratie rondom de schuldhulpverlening groot is, waardoor mensen met schulden niet worden geholpen.

Als u een artikel koopt, heeft u altijd een wettelijke garantie. Wat betekent dat eigenlijk in de praktijk? Wij zetten een aantal veelgestelde vragen op een rij.

Op 1 juli 2017 is de Wet aanpak woonoverlast in werking getreden. Deze wet geeft gemeenten meer mogelijkheden om woonoverlast aan te pakken. Zo kan de burgemeester bijvoorbeeld eisen dat een agressieve hond moet worden gemuilkorfd.

De geschiedenis van de volkshuisvesting in Nederland begint in de negentiende eeuw. Dan krijgt men oog voor de ellendige woonomstandigheden van arbeiders. De Canon volkshuisvesting geeft in 25 vensters een interessant en beknopt overzicht van deze ontwikkeling. Het vijfde en laatste deel gaat over d...

Als een familielid of vriend u vraagt om hem of haar geld te lenen, is het fijn om te kunnen helpen. Maar bedenk wel dat dat voor veel narigheid kan zorgen. Zet daarom eerst alle voor- en nadelen op een rijtje. 

Page 8 of 10First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen