Kopijservice

Kopijservice Online geeft inhoud aan uw bewonersblad

Zoeken in artikelen

Artikelen

Lekker uitwaaien aan het strand of genieten van kunst en cultuur. In de herfst is er door heel Nederland van alles te beleven. We zetten een aantal evenementen op een rijtje, waar u gratis van kunt genieten.

Niets zo vervelend als een kapotte verwarming tijdens de koude herfst- en wintermaanden. Door ervoor te zorgen dat er altijd voldoende water in de cv-installatie zit en door deze op tijd te ontluchten, voorkomt u storingen.

Het gaat weer beter met de economie. Veel Nederlanders merken daar echter helaas nog niets van. Het aantal mensen met schulden neemt nog steeds toe. En die schulden worden ook nog eens steeds hoger. Hoe voorkomt u schulden? En als u ze heeft: wat doet u eraan?

Bijna alle apparaten die op elektriciteit werken, produceren warmte. Daardoor kan brand ontstaan. U voorkomt dit door de juiste maatregelen te nemen.

Als u op vakantie gaat of een dagje uit, wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw huis. Met deze tips laat u uw woning veilig achter en bespaart u bovendien energie. Een prettige gedachte, toch?

Een verstopte afvoer is in veel gevallen makkelijk te voorkomen. Gaat het toch mis, dan zijn er een aantal do’s en don’ts om het probleem op te lossen. 

Dat zijn de maandelijkse huur, water, gas en elektriciteit. Maar ook gemeentelijke heffingen en een inboedelverzekering.

In dit artikel vind je handige websites die de huurder informeren en tips geven over onder meer het besparen op woonlasten.

Sinds 1 januari 2016 moeten woningcorporaties hun woningen passend toewijzen. Passend toewijzen betekent dat huurders een woning krijgen waarvan de huur aansluit bij hun inkomen. 

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend om een grote voorjaarschoonmaak te houden. Maar het is natuurlijk wel het uitgesproken moment om uw huis een flinke opfrisbeurt te geven. Een aantal tips.

Page 8 of 10First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen