Kopijservice

Kopijservice online

Kant-en-klare content voor bewonersblad, (digitale) nieuwsbrief, website en social media van woningcorporaties

Zoeken in artikelen

Artikelen

Als u op vakantie gaat of een dagje uit, wilt u zich natuurlijk geen zorgen maken over uw huis. Met deze tips laat u uw woning veilig achter en bespaart u bovendien energie. Een prettige gedachte, toch?

Een verstopte afvoer is in veel gevallen makkelijk te voorkomen. Gaat het toch mis, dan zijn er een aantal do’s en don’ts om het probleem op te lossen. 

Dat zijn de maandelijkse huur, water, gas en elektriciteit. Maar ook gemeentelijke heffingen en een inboedelverzekering.

In dit artikel vind je handige websites die de huurder informeren en tips geven over onder meer het besparen op woonlasten.

Sinds 1 januari 2016 moeten woningcorporaties hun woningen passend toewijzen. Passend toewijzen betekent dat huurders een woning krijgen waarvan de huur aansluit bij hun inkomen. 

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend om een grote voorjaarschoonmaak te houden. Maar het is natuurlijk wel het uitgesproken moment om uw huis een flinke opfrisbeurt te geven. Een aantal tips.

Het grote aantal vluchtelingen in Nederland roept veel vragen op. Onder andere over hoe zij gehuisvest worden. Krijgen zij voorrang bij het toewijzen van sociale huurwoningen? Wat is eigenlijk het verschil tussen een vluchteling en een asielzoeker? En hebben we eerder te maken gehad met zoveel vluch...

Als de dagen weer merkbaar langer worden, ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. Tijd om in de tuin aan de slag te gaan. Een overzicht van wat er de komende maanden zoal te doen valt.

Gaat u binnenkort verhuizen? Of bent u toe aan wat nieuws in uw interieur? Als u inspiratie nodig heeft, hoeft u niet ver te zoeken. Woonwinkels en  boulevards, tijdschriften, maar vooral internet bieden een onuitputtelijke bron met ideeën. 

Bent u ook voorstander van zonnepanelen op het dak? Vast wel. Ze zijn immers goed voor het milieu en voor uw portemonnee. Interesse in de mogelijkheden? Lees dan dit artikel en neem contact met ons op.

Page 9 of 10First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen