Kopijservice

Kopijservice Online geeft inhoud aan uw bewonersblad

Zoeken in artikelen

Artikelen

Wist u dat in Nederland gemiddeld 4.500 woningen per jaar afbranden? En dat daarbij ongeveer veertig mensen omkomen? Een rookmelder is zo’n gek idee nog niet.

Vanaf 1 januari 2016 zijn chemische bestrijdingsmiddelen tegen aanslag en onkruid op en rond bestrating verboden. Hoe komt u toch van ongewenst groen af?

Kijkt u uit naar de feestdagen, maar heeft u geen zin in alle stress die ermee gepaard gaat? Door het slim aan te pakken, bespaart u zichzelf een hoop kopzorgen. En geld. 

Voor velen het hoogtepunt van het jaar: Kerstmis. Met de kerstboom als stralend middelpunt. Waar komt die traditie van een versierde boom eigenlijk vandaan? Een korte geschiedenis van de kerstboom. Plus andere interessante en nuttige weetjes.

Willen ouderen actief deel blijven uitmaken van de samenleving, dan is veiligheid een voorwaarde. In dit artikel een aantal tips van www.politiekeurmerk.nl om de eigen veiligheid aan de deur en op straat te vergroten.

Veel huizen, oud en nieuw, hebben last van schimmel. Wat is schimmel eigenlijk? Hoe kom je eraan? En belangrijker: hoe kom je er vanaf?

In de wet is een aantal zaken vastgelegd rond het onderhoud van huurwoningen. De verhuurder moet het meeste uitvoeren, maar huurders hebben ook hun plichten. We zetten een aantal onderhoudswerkzaamheden op een rijtje, waarvoor u als huurder zelf verantwoordelijk bent.

De herfst is hét seizoen voor frisse boswandelingen om daarna gezellig bij de kachel aan het knutselen te gaan. Het bos vormt een schatkamer vol prachtige vormen die zomaar voor het oprapen liggen: herfstbladeren, takjes, beukennootjes, kastanjes, dennenappels, eikeltjes ... 

Als de temperatuur daalt, is het tijd om uw tuin winterklaar te maken. Wat doe je met afgevallen bladeren, hoe zit het ook alweer met snoeien en kan het gazon met rust worden gelaten?

Groene stroom is steeds harder nodig. Gelukkig komt er ook steeds meer aanbod. Maar hoe groen is groene stroom eigenlijk? Niet elke groene stroomleverancier blijkt even duurzaam als de andere.

Page 9 of 10First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen