Kopijservice

Kopijservice online

Kant-en-klare content voor bewonersblad, (digitale) nieuwsbrief, website en social media van woningcorporaties

Zoeken in artikelen

Artikelen

wat als u een extra hoge waterrekening heeft en als blijkt dat dat door een lekkage komt in de waterleiding onder de vloer? Moet u dat zelf betalen of uw verhuurder? Wie is voor welke schade verantwoordelijk?

Hebben uw buren bomen in hun tuin staan waarvan de takken over de schutting hangen? En heeft u daar last van? Dan kunt u daar wat aan doen. 

De meeste mensen betalen keurig op tijd hun huur. Maar soms lukt het niet. Omdat zij hun baan hebben verloren bijvoorbeeld, of omdat ze onverwacht hoge kosten hebben. Kunt u de huur niet (op tijd) betalen? 

De Canon volkshuisvesting geeft in 25 vensters een interessant een beknopt overzicht van deze ontwikkeling. De eerste vijf gaan over de jaren 1852 tot en met 1904.

In de herfst bereidt de natuur zich voor op de winter. Maar hoe zit dat eigenlijk: Waarom verliezen bomen hun blad? En waarom verkleuren hun blaadjes eerst? 

De dagen zijn weer kort en de nachten lang, en het kwik van de thermometer daalt. Gelukkig kunt u de verwarming hoger draaien om het aangenaam te houden. Bedenk daarbij wel dat ventileren noodzaak is. Vanwege de frisse lucht, en voor uw veiligheid.

Elke zes minuten komt een 55-plusser in het ziekenhuis terecht door een val. Dit overkomt ook vitale 55-plussers. De oorzaken van een val in huis zijn vaak heel alledaags: met natte voeten op de gladde badkamervloer stappen en uitglijden. Of snel de trap af rennen, omdat beneden de telefoon gaat.

Tips voor veiligheid in en om het huis lijken open deuren. Maar de praktijk bewijst het tegendeel: zo belandden in 2014 maar liefst 88.000 ouderen na een val op de spoedeisende hulp. 40.000 ouderen werden opgenomen in het ziekenhuis en een kleine 3.000 ouderen overleden ten gevolge van een val.

Lekker uitwaaien aan het strand of genieten van kunst en cultuur. In de herfst is er door heel Nederland van alles te beleven. We zetten een aantal evenementen op een rijtje, waar u gratis van kunt genieten.

Niets zo vervelend als een kapotte verwarming tijdens de koude herfst- en wintermaanden. Door ervoor te zorgen dat er altijd voldoende water in de cv-installatie zit en door deze op tijd te ontluchten, voorkomt u storingen.

Page 9 of 10First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  Next   Last   

Over deze site

Kopijservice Online biedt informatieve, vlot leesbare artikelen en een ruime keuze aan beeldmateriaal speciaal gemaakt voor bewonersbladen.

Onze abonnees kunnen artikelen, foto’s, cartoons, strips en puzzels onbeperkt downloaden en rechtenvrij plaatsen.

Wij 'verversen' Kopijservice Online minimaal vier keer per jaar met op huurders afgestemde artikelen en aansprekend beeldmateriaal.

 

Login

Login

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@kopijservice-online.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen